• Ring : 51 51 27 40

Åbningstider

Jeg åbner hver dag kl. 07.00 og lukker igen kl. 16.30. Fredag dog kl. 16.00. Special aftale kan laves enkelte dage hvis det behøves.

Hverdagen

Vi starter typisk dagen med at bage brød til morgenmad indtil kl. 7:30. Vi er ude i naturen fra omkring kl. 9:30. Børnene spiser frokost kl. 11.00. Efter middagslur er det tid til frugt og grønt samt fri leg indtil afhentning.

Nyttig viden

Sukkerpolitik

Der er helt sikkert forældre der vil spørge ind til sukkerpolitikken i Økoditte. Dit barn vil ikke blive tilbudt rene kulhydratkilder som hvidt brød, corn flakes, hvide ris og sodavand.

Fødselsdag i Økoditte

Mange tænker på slik, is og kage i forbindelse med snacks. Men det behøver ikke at være så usundt når børnene fejres. Faktisk er det en ”voksenting” at forbinde lækkerier med noget usundt. Små børn er lige så glade for sunde snacks – så længe de bliver serveret på en sjov og farvestrålende måde. Tit behøver man ikke at gøre alt for meget ud af det, da børn som regel bare nyder at hygge sig med det de får serveret. Vi holder det simpelt – for dit barns skyld.

Ferie & fridage

Jeg varsler ferie et år frem i tiden dette offentlig gøres i november. Så har i god tid til at planlægge. Dette gør jeg da der under privat pasningsordning ikke er nogen gæstepleje. Du vil derfor selv skulle finde alternativ pasning af dit barn når vi holder lukket. Der er vil ikke kommer ekstra lukkedage pga. af kursus. Det samme gælder, hvis jeg mod forventning bliver syg.

Opbevaring

Hvert barn har sin egen skuffe til sutter, skiftetøj osv. Derfor skal i blot medbringe skiftetøj til årstiden så det ligger fast hos mig. Flyverdragt og anden udetøj tages med barnet hjem til weekend.

Ullykkesforsikring

I skal selv sørge for at tegne en ulykkesforsikring på jeres barn.

Tilskudsberettiget

Økoditte er godkendt af Viborg Kommune som privat pasningsordning. Det betyder, at du vil modtage tilskud fra kommunen til børnepasningen hos Økoditte. Se mere under priser og tilskud.

Pædagogisk tilsyn

Vi får desuden også tilknyttet en pædagog, som følger børnenes udvikling og besøger os med faste mellemrum. Her fastsættes udviklingsplaner for det enkelte barn i samarbejde med kommunens tilsyn og forældrene.

Ledige pladser i 2024

Næste ledige pladser er maj, september og oktober

Antal ledige pladser: 3

Ledige pladser i 2025

Næste ledige pladser er februar og august

Antal ledige pladser: 2

Ønsker du at skrive dit barn op til en plads skal du kontakte mig direkte.

Kontakt mig