• Ring : 51 51 27 40

Jeg samarbejder med Friluftsrådet i projekt Grønne Spirer er certificeret Grøn Pasningsordning. Dette indebærer at børnene dagligt er ude året rundt og mærker de 4 årstider. Vi for lov til at mærke vinden mod ansigtet få jord under neglene og nærstudere naturen. Vi beskæftiger os med jord til bord, hvor vi har vore egen lille køkkenhave, som vi passer sammen.

Kursus Grønne Spirer: Den vilde natur ind på legepladsen – maj 21

Jeg laver en årsplan som hænger fremme så forældrene kan følge med i hvad vi laver, i forhold til Grønne Spirer så er denne årsplan ligeledes sendt til Friluftsrådet. En gang om året sender jeg dokumentation ind som skal godkendes, for på ny at blive certificeret og beholde retten til at flage grønt.

I 2017 kom der et blåt flag fra Friluftsrådet ved navn “Spring ud i naturen” som er et flag der uddeles til institutioner og pasningsordninger der bevidst arbejder med børnenes 18 grundbevægelser med Naturen som Springbræt. Økodittes private pasningsordning modtog i 2021 det blå flag.

De 18 grundbevægelser er følgende: Gå, kravle, trille, springe, klatre, løbe, krybe, balancere, snurre, skubbe, gribe, gynge, trække, svinge, hinke, hoppe, vippe og kaste.

Hent mere inspiration om Grønne Spirer på www.groennespirer.dk